Art i Nordic

Artnordic med Lea Grau og Mette på kunstmessen

Artnordic præsenterer to spændende kunstnere

Kom til åben kunstudstilling på Artnordic scandinaviens største kunstmesse. Artnordic er en kunstmesse i København, som finder sted i april. Galleri H udstiller kunstner Mette Hansgaard og keramiker Lea Grau Thomsen fra Samsø på stand 145. Vi glæder os til at byde velkommen på vores stand i Lokomotivhallerne i København.
Lea Grau Thomsen udstiller stentøjs keramik sammen med mig. Jeg udstiller selvfølgelig malerier og akvareller. Vi glæder os til at se dig?

Maleri til salg 100 x 100 cm Mettes nordiske landskaber

Kunst på Artnordic er med fokus på naturoplevelser og inspiration fra jord, ler og bjerge

Køber du kunst af mig på Artnordic, vil jeg gerne tilbyde dig at kunne bytte til andre kunstværker i 7 dage. I mit åbne atelier kan du se kunst i Galleri H kan byttes efter aftale til andre kunstværker af samme kunstner. Du må gerne købe billedkunst og betale pr afdrag. Så du lige er sikker på, at du har valgt det helt rigtige kunstværk til din stue. Lige der til din ynglingsvæg, hvor du kan se det hænge foran dig. Spændende ikke?

 

Artnordic har åben fredag lørdag og sønsdag. 

På kunststanden i København er der en ny keramik udstilling af den spændende keramiker Lea Grau fra Samsø, som har brændt skulpturer i ler helt op til udstillingen åbner.

Kunstner Mette Hansgaard på artnordic stand 145

Kunstmesse artnordic i København finder sted i april

Ses vi også til åbent atelier i Galleri H efter kunstmessen?

Galleri H. Atelier Mette Hansgaard Rørholmsgade 6 kld.tv. 1352 København K. Der er akvareludstilling og fernisering med Kai Glad den 7. – 27. april og skiftende udstillinger hver måned kl.12- 16. Udstillingen kan ses til 27. april 2019

Kontakt billedkunstner Mette Hansgaard

Kontakt Mette for at aftale nærmere om julegaver og kunst på prøve. Malerier og akvareller lånes gerne med hjem efter aftale. Du kan få lov at se det kunstværk du ønsker på din væg, inden du beslutter dig. Du må selvfølgelig passe godt på kunstværket, imens du låner det. Mail: metteskunst@gmail.com tlf. 42680900
Jeg glæder mig til at høre fra dig eller din kunstforening.

 

Kontakt Mig gerne, hvis du ønsker at booke en kunstudstilling til din kunstforening metteskunst@gmail.com tlf. 42680900

Åbningstid Artnordic.

Sted: Lokomotivhallerne
Otto Bussesvej 5A
2450 København V. Lige efter fisketorvet

Åbningstider på Artnordic

5. april 2019 kl. 14.00-19.00
6. april 2019 kl. 10.00-17.00
7. april 2019 kl. 10.00-17.00

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar