kunst i københavn ved Mette Hansgaard

Når kunstmesser aflyses, må der findes alternative udstillingssteder i København

Søger du alternative udstillingssteder i København så læs mere.

Hej, skal du se kunst i København, så drop de store menneskemængder og besøg mig i Galleri H i 2020 i stedet. Siden Coronakrisen startede er det ikke muligt at tage på kunstmesse. Men der er håb. Der er nemlig åbent i Galleri H i Rørholmsgade.

Her er også små hyggelige galleriet i øvrigt. Galleri Hansgaard ligger nemlig i kunstnergaden Rørholmsgade 6 kld. tv. i København. Her ligger en hyggelig stille kunstnergade, med ro til at se på kunst. I gaden ligger der 17 gallerier. Vi har fælles åbent den første søndag hver måned 12 -16 , og den første torsdag hver måned 15-19.

Alternative udstillingssteder i København i stedet for store messer

Kunstmessen Artnordic er fx ramt af katastrofen med corona virus, som er årsag til at messen er aflyst. Tiden vil fortælle os, om den store messe overlever krisen. Det afhænger af statsstøtte.

Det afhænger af om der sker en mere positiv udvikling i fald af syge med Corona virus. Der forlyder intet, om messen har været forsøgt flyttet frem i tiden ligesom Hillerød messen. Kunst for alle til oktober forventer fortsat at kunne afholdes er seneste nyt her i maj 2020.

Jeg vil gerne her på bloggen fortælle, at kunstnere der er med på messer, har mulighed for at søge om at holde popup udstillinger i Galleri H i stedet i fremtiden. Det er et hyggeligt galleri med en god atmosfære, og plads til dine gæster.

Keramiker Lea Grau og jeg skulle have udstillet sammen på en stand. Nu udstiller vi sammen til efteråret 2020 i Galleri H til september.

De bedste hilsner, Mette

Læs mere om Galleri Hs udstillinger

Gå til min egen hjemmeside for at se min kunst.

udstillingssteder i københavn i kunstnergaden