Som kunstner og NLP Master i personlig udvikling har jeg skabt et kursus til alternativ udvikling

Er du interesseret i at vide mere om personlig udvikling , så kan du finde mere information på livspower.dk
Mit mål var i 2020, at starte kurser op inden for alternativ behandling i forhold kunstterapi, mindfulness og meditation.

Sessions og kurset er målrettet dig, der ønsker mere robusthed og overskud.
Kurset tænkes målrettet dig, der ønsker en forandring på grund af ubalance i krop  og sjæl.

Send mig en mail, hvis du vil skrives op til information om forløbet.

Mette Hansgaard Tlf. 4268 0900
Rørholmsgade 6 kld.tv. 1352 København K

Det er ren livspower :  )

Se mere på www.livspower.dk

Design dit liv med kreativitet og nå nye mål

Personlig udvikling er en løbende proces hele livet. Hver alder har sin charme. Hver alder har også sine udfordringer i medgang og modgang.

I Galleri H hvor jeg har mit atelier som kunstner, har jeg også rum til at kunne coache dig, der står med en problemstilling. Samtalen er målrettet at fokus på nye løsninger. Via samtale opnår du muligheden for at bruge dette redskab til at se nye løsninger og få indre ro på tanker. Personlig udvikling med positiv kreativ livscoaching, er et alternativ metode til dialog om et problem. Vil du prøve det, kan du blot ringe mig op og tage en snak om det er noget for dig. Det er uforpligtende og gratis at forespørge. Det er ganske fortroligt.

Er du blevet nysgering på, hvad coaching er og hvad det kan gøre for dig.

For at gøre det enklere for dig, har jeg samlet information om coaching der. Det er nemlig ikke alle, der ser de muligheder, der åbner sig med coaching.  Husk du går til coach, når du ikke ved, hvad du skal gøre. Eller hvis du ikke kan overskue et problem, der trumfer alle dine andre planer og tanker. Når problemet vokser sig for stort til at være uforløst. Så det bliver til noget, du er nødt til at gøre noget ved. Ofte har vores underbevidst uventede svar, som kan overraske.

Kontakt mig på tlf. 42680900 sms eller skriv på mail metteskunst@gmail.com