Akvarelkursus let øvede

Dette akvarelkursus til dig der gerne vil fortsætte på kursus efter at have prøve at male med akvarel. Måske har du været i gang i et halvt års tid eller ønsker at arbejde med akvarel på et hold sammen med andre. Vi arbejder os igennem akvareløvelser, som er lidt sværere end på akvarel for begyndere. Hvis du aldrig har malet akvarel før, så kan du starte på holdet akvarel for begyndere.

Kursus hos Mette i kunstnergaden Rørholmsgade 6 ktv

Akvarelkursus 

Akvarelkursus for dig, der vil male akvarel sammen med andre, og ønsker sparring undervejs. Øvelserne vil blive sammensat efter dine ønsker og behov for udvikling.

I Mettes atelier kan du gå på akvarel kursus. Der er to typer kurser. Et for akvarel for begyndere og et for let øvede. Akvarelkurset henvender sig til dig, der enten søger at male sammen med andre, og som søger læring og ønsker udvikling. Derfor tilpasses holdet efter, hvem der melder sig til. Jeg laver øvelser vi bruger som opvarmning og udgangspunkt. Akvarelkurserne er til rolig musik.

Hvis du aldrig har malet med akvarel før, vil jeg anbefale dig kurset akvarel for begyndere. Vil du derimod snuse til at male med akvarel, anbefaler jeg at du går på min to dags workshop a 3 timer. Prisen er 300 kr. pr. gang og der er kaffe og the på kurset. Mine kurser er små hyggelige akvarelhold.

Akvarelkursus dage, hvor du tilbydes at melde din interesse for deltagelse.  Du kan ønske dage, så vil jeg forsøge at tilpasse kurser efter ønsker.

Tilmeld dig direkte på mail til: metteskunst@gmail.com senest 10 dage inden kursus start. Betaling er bindende. Husk at det er en del af min måske kommende levevej, så jeg er afhængig af at jeg kan stole på din tilmelding, når du melder dig til. Jeg svarer dig, så snart din mail er modtaget. Du kan også sende mig en SMS på tlf. 4268 0900. Akvarelkurserne holdes i kunstnergaden Rørholmsgade i galleri H. læs mere om galleriets udstillinger her.

www.gallerih.dk

akvarelkursus

Akvarelkursus let øvede ved Mette – nyhed – der er få ledige pladser.

Tilmeld dig allerede nu til metteskunst@gmail.com
Onsdage 17:00 – 20:00. 5 gange hver onsdag fra  4. september 2019 til 2. oktober 2019

Kontakt mig for information.

Hold oprettes kun ved bindende tilmelding til metteskunst@gmail.com

Akvarel kursus ved Mette Hansgaard

Kursus indhold til akvarel let øvede 5 gange

På kurset i akvarel let øvede, vil du få flere metoder redskaber til at gå i dybden med dine akvareller. Vi arbejder ud fra billeder og objekter, for at lande vores billeder med forskellige akvarelteknikker. Nogle maleøvelser griber vi an på flere måder, for at se forskellige mulige kombinationer. Holdet er for begyndere, der har malet et års tid fx, som ønsker at fortsætte på kurset. Vi arbejder os stille og roligt frem, så alle kan være med.

Kursusindhold – På kurset akvarel for let øvede vil vi fokusere på følgende akvarelteknikker:

Udvidet farveblanding/ vi arbejder med motiver med fokus på komplementærfarver.
Vi udvider vores læring om farveblanding til skygger i motiverne via opstillinger.
Vi arbejde mere med landskaber og forsøger at arbejde os over i hav/ søer
Opstillinger med blomster/motiver hvor fokusøvelsen udvider til valørvariationer af baggrunde.
Enklere motiver fra fx Botanisk have
Landskabsakvarel med træer og buske, blomster
Tegn og Mal et udvalgt dyr fra siden med vådt i vådt teknik.

kursus i akvarel lær at male akvarel hos Mette