Akvarel kursus modul 2. Start 5. marts 2020. Vi fortsætter akvarelkurset, hvor vi slap modul 1.

Du kan gå på akvarelkursus modul 2 i vinteren 2020 hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er torsdage 5 gange a 3 timer. Kursus i akvarel modul 2 starter den 5, 12, 19, 26 marts og 2. april 2020. kl. 17:30 – 20:30. Øvede akvarelmalere kan være med to gange først for at se, om det er noget. Vi skal dog være minimum 4 på det samlede hold. #akvarelkursus

Akvarelkursus kursus i akvarel ved Mette Hansgaard

Kursus indhold til akvarel modul 2, er et kursus for dig, der enten har prøvet modul 1 og ønsker at fortsætte, eller dig der har prøvet at male akvarel på andre måder.

På akvarelkurset vil du få flere metoder redskaber til at gå i dybden med dine akvareller. Vi arbejder ud fra billeder og objekter, for at lande vores billeder med forskellige akvarelteknikker. Nogle maleøvelser griber vi an på flere måder, for at se forskellige mulige kombinationer. Vi arbejder os stille og roligt frem, så alle kan være med.

Kursusindhold – På kurset akvarel for let øvede vil vi fokusere på følgende akvarelteknikker:

Udvidet farveblanding i konkrete billeder og stilleben.
Vi udvider vores læring om farveblanding til skygger i motiverne via opstillinger med ting og objekter.

Vi arbejde mere med landskaber med forskellige udtryk og metoder.

Opstillinger med blomster/motiver hvor fokusøvelsen udvider til valørvariationer af baggrunde. Landskabsakvarel med træer og buske, blomster.

Vi arbejder med dyr.

Du kan ønske motiver, du gerne vil implementere i læringen.

Kursus hos Mette i kunstnergaden Rørholmsgade 6 ktv

Akvarelkursus Modul 2

Akvarelkursus for dig, der vil fortsætte med at gå til akvarel hos Mette.

Måske har du prøvet modul 1 eller ønsker at komme i gang igen. På dette akvarelkursus arbejder vi med øvelser ud fra fotografier som fundament til læring. Derudover arbejder vi med opstillinger i rummet.

Øvelserne vil også blive sammensat efter dine ønsker og behov for udvikling.

I Mettes atelier i Rørholmsgade kan du gå på akvarel kursus. Der er to typer kurser. Et for akvarel for begyndere og et for dig, der har prøvet det før. Akvarelkurset modul 2 henvender sig til dig, der vil lære mere.

Derfor tilpasses holdet efter, hvem der melder sig til. Jeg laver øvelser vi bruger som opvarmning og udgangspunkt. Akvarelkurserne er til rolig musik.

Sted
Akvarelkurserne holdes i Galleri H. Atelier Mette Hansgaard i kunstnergaden Rørholmsgade 6.

Se galleriets udstillinger her www.gallerih.dk

kursus i akvarel lær at male akvarel hos Mette