Akvarelkurser for begyndere er et kursus til dig der gerne vil igang med at male akvarel.

Akvarelkursus

Lige ved Nørreport station bag Botanisk have findes et sted, hvor du kan gå på akvarelkursus i små hold. Vil du på kursus i akvarel, så se kursusprogrammet på www.mettehansgaard.dk. Her er der både kurser i akvarel for begyndere og akvarelkursus for let øvede. Kurserne henvender sig til dig der gerne vil male akvarel. Måske vil du gerne lære det helt fra bunden, fordi farverne stikker af, når du forsøger at male med dem. Det oplever mange, og hos Mette kan du få styr på dine farver og lære at bruge mange forskellige teknikker i akvarel.

Akvarelkursus for begyndere

Akvarel for begynder kurset henvender sig til dig, der ikke helt ved, hvordan du skal komme i gang med at udforske dine akvarel teknikker. Vi starter med konkrete øvelser som er overskuelige til at begynde med. Derefter øges sværhedsgraden i det tempo, der passer til gruppen. Der undervises til rolig musik. Mettes atelier ligger i Galleri H i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv.

Akvarelkursus for let øvede

På kurset akvarel let øvede er for dig, der er kommet i gang med at male akvarel. Vi tager afsæt i billeder, dyr og landskaber og arbejder med det der interesserer dig mest. Hvad er du optaget af at male? Der vil også være bindende øvelser for at øve teknikker gradvist. I takt med at du maler med akvarel og får øvelser, vil du kunne implementerer teknikkerne i dine akvareller, og blive en dygtig akvarelmaler med tiden. Vi arbejder med succes oplevelser på kurset, så du kommer til at føle ro i at male akvareller.

Læs mere om at male akvarel her

Kurserne holdes i Galleri H. Rørholmsgade 6 kld.tv. København Se galleriets website her

Atelier og galleri H

kursus i akvarel lær at male akvarel hos Mette