Akvarel for begyndere starter 21. april 2020.

Tilmeld dig nu til holdet 2 gange tirsdag den 21 og 28.april eller give det som en gave. Hold med akvarel for begyndere 5 gange starter den 5. maj 2020 se mere nedenfor.

  • Du kan vælge mellem akvarelkursets modul 1 for begyndere i forår sommer.

Mettes akvarelkurser holdes løbende over året. Hvis du er nybegynder i akvarel, anbefaler jeg, at du deltager på modul 1 som er et hold for akvarelmalere, som er nye i at male akvarel. Du lærer meget på kurserne, som nemt kan overføres til andre billeder, du ønsker at male derhjemme bagefter. Du vil lære Mettes grundlæggende teknikker.

Har du prøvet at male akvarel på andre tidspunkter af dit liv, anbefaler jeg, at du vælger akvarelkursets modul 2. Her øges sværhedsgraden i takt med din udvikling. Dette hold kommer efter sommerferien.

Akvarelkurser i København

Kurserne holdes i Galleri H ved Mette Hansgaard. Rørholmsgade 6. kld.tv 1352 København K. Akvarelkurserne finder som regel sted om aftenen kl. 18:00 – 21:00. Primært tirsdag eller torsdag.

Galleriet akvarelkurserne holdes i, ligger tæt på Nørreport station og ved søerne på Østerbro.

Andre kurser i galleriet
Hos Mette kan du også gå på kurser i kunstterapi eller NLP personlig udviklingskursus i maj. 

Kurser i København akvarel

Akvarelkursus for begyndere 5 gange kr. 1.500.- start tirsdag den 5.maj.

Du kan gå på akvarelkursus for begynder fra april til juni hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er tirsdage 5 gange a 3 timer. Tidspunkt kl. 18:00 – 21:00.

De 5 gange bliver tirsdag den 5. og 26. maj og tirsdag den 2. 9. 16. juni 2020.

Kurset finder sted i Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 Kbh K.

Tilmeld dig hos Mette Hansgaard metteskunst@gmail.com du vil modtage et tilmeldingsbrev og en materialeliste. Du vil modtage et tilmeldingsbrev. Du er tilmeldt, når du har betalt. Tilmelding er BINDENDE af hensyn til pladser og planlægning. Der er begrænsede pladser. 8. pladser. Minimum 4 deltagere. Små hyggelige hold til rolig musik.

Kunstner Mette Hansgaard

Akvarel kursus modul 2. Vi fortsætter akvarelkurset, hvor vi slap til marts. Udsolgt næste gang i september 2020.

Du kan gå på akvarelkursus modul 2 i vinteren 2020 hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er torsdage 5 gange a 3 timer. Modul 2 er et akvarelkursus til dig, der har prøvet at male før, eller som har været på Mettes modul 1 akvarel kursus for begyndere.

Tilmeld dig allerede nu til metteskunst@gmail.com så er du sikker på at få plads på dette hyggelige lille hold. Undervisningen tilpasses kursisters behov. Vi starter altid med faste øvelser alle kan være med på, men der er plads til ønsker undervejs.

Mettes kurser i København i akvarel for begyndere kunstterapi eller personlig coaching

Materialer til akvarelkurset.  Papir til akvarel.

Akvarelpapir findes i et stort varieret udbud. Køb en bedre kvalitet og en studieblok, men begge i minimum 300 gram. Du får en materialeliste ved tilmelding til akvarelkurset.

Jeg anbefaler akvarelpapir fra Viking i Store Kongensgade. De har to blokke. En grøn og en blå. Det er gode studie blokke i høj kvalitet. Prisen er ca. 300 – 450 kr for en god blok, nogle gange er den på tilbud eller billigere i A4 udgave.

Luksusudgaven  fra Arches er virkelig lækker akvarelblok. Papiret giver altid gode resultater. Når jeg skriver lidt om papir her, er det fordi papir er et vigtigt fundament for at du lykkes. Når du først er kommet i gang, vil du opdage at papiret udgør 20% af en flot akvarel. Akvarelpapiret kan direkte medvirke til, at du får et bedre resultat.

Pensler til akvarel

Mht. pensler behøver du ikke købe den dyreste pensel til at begynde med. Prøv at spørg om de har KUNSTIGE mårhårspensler fx Guldmår med brunt skaft eller Da Vinci junior udgaven. Desværre kan jeg ikke anbefale et sted at handle kunstmaterialer, for de har dem ikke samlet et sted, dem jeg vil anbefale.

Akvarel undervisningen foregår i København. Lige bag om Sølvtorvet efter SMK. i kunstnergaden Rørholmsgade, hvor jeg har mit atelier i Galleri H. Her kan du også se udstillinger med kunstnere.

Galleri H og Atelier Mette Hansgaard
Rørholmsgade 6. kld.tv.
1352 København.

Open Gallery torsdag 15-18 og søndag 12-16 og efter aftale

Kontakt: Mette 42680900 metteskunst@gmail.com