Akvarelkurser 2020 efteråret

Du kan gå på akvarelkursus i vinteren 2020 hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er torsdage 5 gange a 3 timer. Tidspunkt kl. 18:00 – 21:00.

Mulige datoer fra august til december 2020

Introduktion to dags kursus 27/8 + 3/9 kr. 600.-

Akvarel for begyndere start 10. 17. 27. september og 1. og 8. oktober 2020. kr. 1.500.-

Akvarel modul 2: starter 22. 29. oktober. 5+12+19 november 2020. kr. 1.500.-

Privat undervisning i akvarel 750 kr. efter aftale

Kurset finder sted i Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 Kbh K.
Tilmeld dig hos Mette Hansgaard metteskunst@gmail.com du vil modtage et tilmeldingsbrev og en materialeliste. Du vil modtage et tilmeldingsbrev. Du er tilmeldt, når du har betalt.

Akvarel fra Dragør strandenge 2019

Akvarel for begyndere kursus. Privat undervisning tilbydes

Mettes akvarelkurser holdes løbende over året. På grund af Coronasituationen, kan jeg ikke få mine hold til at løbe rundt. Derfor tilbyder jeg i stedet privat undervisning til kr. 750 kr. 90 minutter. Du bliver undervist med fokus på dit udviklings niveau.

Du lærer meget på kurserne, som nemt kan overføres til andre billeder, du ønsker at male derhjemme bagefter. Du vil lære grundlæggende teknikker, til at arbejde videre mod dit mål.

Akvarelkurser i København med to meters afstand.

Kurserne holdes i Galleri H ved Mette Hansgaard. Rørholmsgade 6. kld.tv 1352 København K. Akvarelkurserne som privatundervisning finder sted efter aftale. 

Du kan booke privat undervisning efter aftale. 750 kr. for 1 ,5 time.

På grund af Coronasituationen kontakter vi hinanden på dagen, så er begge friske. Du betaler 3 timer, inden du kommer
Du er tilmeldt, når du har betalt mobilepay tlf. 42680900 Såfremt du tilmelder dig, opfordrer jeg til at vise hensyn, vaske hænder og kun komme, når du føler dig frisk.

Kurser i København akvarel

Akvarelkursus for begyndere 5 gange  udsættes til efteråret. I stedet kan du booke privatundervisning, eller ønske et hold til efteråret.

Du kan gå på akvarelkursus for begynder hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er tirsdage 5 gange a 3 timer. Tidspunkt kl. 18:00 – 21:00, såfremt holdet kan oprettes.

De 5 gange kunne være tirsdag den 5. og 26. maj og tirsdag den 2. 9. 16. juni 2020.

Kurset finder sted i Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 Kbh K.

Tilmeld dig hos Mette Hansgaard metteskunst@gmail.com du vil modtage et tilmeldingsbrev og en materialeliste. Du vil modtage et tilmeldingsbrev. Du er tilmeldt, når du har betalt. Tilmelding er BINDENDE af hensyn til pladser og planlægning, men du kan få et klippekort  Der er begrænsede pladser. Små hyggelige hold til rolig musik.

Akvarel fra Dragør strandenge 2019

Kunstner Mette Hansgaard

Akvarel kursus modul 2 er et fortsætter akvarelkurset, hvor vi slap

Du kan gå på akvarelkursus modul 2 i vinteren 2020 hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er torsdage 5 gange a 3 timer. Modul 2 er et akvarelkursus til dig, der har prøvet at male før, eller som har været på Mettes modul 1 akvarel kursus for begyndere.

Tilmeld dig allerede nu til metteskunst@gmail.com så er du sikker på at få plads på dette hyggelige lille hold. Undervisningen tilpasses kursisters behov. Vi starter altid med faste øvelser alle kan være med på, men der er plads til ønsker undervejs.

Mettes kurser i København i akvarel for begyndere kunstterapi eller personlig coaching

Materialer til akvarelkurset.  Papir til akvarel.

Akvarelpapir findes i et stort varieret udbud. Køb en bedre kvalitet og en studieblok, men begge i minimum 300 gram. Du får en materialeliste ved tilmelding til akvarelkurset.

Jeg anbefaler akvarelpapir fra Viking i Store Kongensgade. De har to blokke. En grøn og en blå. Det er gode studie blokke i høj kvalitet. Prisen er ca. 300 – 450 kr for en god blok, nogle gange er den på tilbud eller billigere i A4 udgave.

Papir fra Canson er også godt. Køb gerne 300 grams ru papir.

Luksusudgaven  fra Arches er virkelig lækker akvarelblok. Papiret giver altid gode resultater. Når jeg skriver lidt om papir her, er det fordi papir er et vigtigt fundament for at du lykkes. Når du først er kommet i gang, vil du opdage at papiret udgør 20% af en flot akvarel. Akvarelpapiret kan direkte medvirke til, at du får et bedre resultat.

Pensler til akvarel

Mht. pensler behøver du ikke købe den dyreste pensel til at begynde med. Prøv at spørg om de har KUNSTIGE mårhårspensler fx Guldmår med brunt skaft eller Da Vinci junior udgaven. Desværre kan jeg ikke anbefale et sted at handle kunstmaterialer, for de har dem ikke samlet et sted, dem jeg vil anbefale.

Akvarel undervisningen foregår i København. Lige bag om Sølvtorvet efter SMK. i kunstnergaden Rørholmsgade, hvor jeg har mit atelier i Galleri H. Her kan du også se udstillinger med kunstnere.

Galleri H og Atelier Mette Hansgaard
Rørholmsgade 6. kld.tv.
1352 København.

Open Gallery torsdag 15-18 og søndag 12-16 efter aftale under Corona situationen. Skriv til mig, hvis du kommer forbi.

Kontakt: Mette 42680900 metteskunst@gmail.com