Akvarel for begyndere kursus.

Start 31/ oktober 2019 5 gange. kl. 17:30 – 20:30.

Frist for tilmelding nu. Næste hold starter i januar 2020, såfremt der er minimum 4 tilmeldte. Du kan sikre dig en plads på holdet ved at tilmelde dig til metteskunst@gmail.com

kursus

Akvarel for begyndere kursus 5 gange. Modul 1. oktober og november
Start 31/10.kl. 17:30

Akvarel for begyndere 5 gange. Hold 9.H. 1.500 kr. fra 31. oktober + november. Kurset bliver oprettet og finder sted torsdage kl. 17.30 – 20:00. 31/oktober +7 +14+21+28 november.  inkl. 10 min. pause. Kaffe og the på kurset.

Jeg har flere ledige pladser, og vil meget gerne høre fra dig, hvis du vil med.  skriv til metteskunst@gmail.com

Kunstner Mette Hansgaard

Akvarelkursus ved Mette Hansgaard i Galleri H i København. Kom godt i gang med akvarel.

Dette kursus for begyndere kræver ingen forudsætninger.

Dette akvarelkursus er målrettet til dig, der ikke har malet akvarel før, eller som ønsker at fordybe sig i at lære mere om at arbejde med akvarelfarver. Vi arbejder med akvarelteknikker fra bunden. Kom godt i gang med akvarel er for begyndere. Det er både hyggeligt og til afslappende musik. Du vil lære mindst tre teknikker, som du kan bruge til at komme videre i dine processer med akvarel.

Sted: Galleri H. Kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld.tv. København.

Hyggeligt akvarel kursus i Galleri H i København

Der er kaffe på kurset. Der vil være en kort pause på 10 minutter, da jeg som underviser, har brug for det. Vi lytter til afslappende musik, og arbejder os stille og roligt frem.

Tilmelding og betaling

Dersom der sker ændringer, erstattes dagen en anden dag, eller du får pengene tilbage.
Du skal først betale, når du har tilmeldt dig på metteskunst@gmail.com
Sms mig gerne, når du vil tilmeldes og har spørgsmål tlf. 4268 0900

Jeg aflyser sjældent, men fordi vi er faktisk er få på holdet, er tilmelding bindende ved betaling. Jeg vil gerne bede om at du evt. melder afbud, hvis du bliver forhindret. tlf. 4268 0900 

Tilmelding er bindende 14 dage før kursusstart af hensyn til kursus antallet og sikring af opstart.
Du vil modtage et konto nummer på en kunstfaktura, når du tilmelder dig. Du er tilmeldt, når du har betalt. 

P.S. Vi skal være mindst 4 deltagere. Sms mig gerne, hvis du har spørgsmål tlf. 4268 0900

Akvarelkursus introduktionskursus to gange 600 kr. 31/10 og 7/11 2019.

Sådan kommer du i gang med at male akvarel?

Vil du i gang at male akvarel, så kan jeg tilbyde dig et behageligt grundkursus i akvarelteknikker. Du behøver ikke at have malet før. Mine akvarelkurser er små hold med få deltagere. Der er kaffe og the på kurset. Der vil være afslappende meditativ musik på holdet. Skriv gerne til mig, hvis du har ønsker til dage eller tidspunkter, så jeg kan tilpasse programmet.

Næste hold starter torsdag den 31/10. og den 7/11 kl. 17:30 – 20:30.
Herefter kan du vælge at fortsætte på holdet tre gange til. Det skyldes, der er meget få tilmeldte på dette hold. (Gælder ikke normalt.)

Du kan vælge at være med de to første gange på dette hold. 

Hvor foregår akvarelkurset? Akvarel undervisningen foregår i København. Lige bag om Sølvtorvet efter SMK. i kunstnergaden Rørholmsgade, hvor jeg har mit atelier i Galleri H.

Galleri H og Atelier Mette Hansgaard
Rørholmsgade 6. kld.tv.
1352 København.

Galleriet har åbent hver uge. Kontakt: Mette 42680900 metteskunst@gmail.com

Copyright Mette Hansgaard

Akvarelkursus for begyndere i Januar – februar 2020.

Du kan gå på akvarelkursus i vinteren 2020 hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er torsdage 5 gange.

Næste akvarelkursus i akvarel for begyndere er fra 2020 altid om torsdagen kl. 17:30. Datoer i januar og start februar er 9, 16, 23, 6, januar og 20 februar 2020.

Tilmeld dig hos Mette Hansgaard metteskunst@gmail.com du vil modtage et tilmeldingsbrev, og en materialeliste. Du vil modtage et tilmeldingsbrev. Du er tilmeldt, når du har betalt på mobilpay 42680900.

Akvarelkursus modul 2. Vi fortsætter, hvor vi slap

Du kan gå på akvarelkursus modul 2 i vinteren 2020 hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er torsdage 5 gange. Derfor er det nødvendigt, at du melder dig til 14 dage inden kursus start og betaler samtidig. Dette er for at sikre oprettelse af holdet. Tilmeld dig allerede nu til metteskunst@gmail.com Det er et meget lille hold, så der er rig mulighed for at du får konstruktiv undervisning, der tilpasses dit behov.

Næste akvarelkursus er fra 2020 altid om torsdagen kl. 17:30

Kursus i akvarel modul 2 starter den 5, 12, 19, 26 marts og 2. april 2020. kl. 17:30

Papir til akvarelkursus

Materialer til akvarelkurset – Papir til akvarel

Akvarelpapir findes i et stort varieret udbud. Køb en bedre kvalitet og en studieblok, men begge i minimum 300 gram. Du får en materialeliste ved tilmelding til akvarelkurset.

Jeg anbefaler akvarelpapir fra Viking i Store Kongensgade. De har to blokke. En grøn og en blå. Det er gode studie blokke i høj kvalitet. Prisen er ca. 450 kr for en god blok, nogle gange er den på tilbud eller billigere i A4 udgave.

Luksusudgaven er møglækker. Den grønne fra Arches er bestemt Grand Cru udgaven i akvarelpapir, men når du først er kommet i gang, vil du opdage at papiret udgør 20% af en flot akvarel. Akvarelpapiret kan direkte medvirke til, at du får et bedre resultat. Mht. pensler behøver du ikke købe den dyreste pensel til at begynde med. Prøv at spørg om de har KUNSTIGE mårhårspensler fx Guldmår med brunt skaft eller Da Vinci junior udgaven. Desværre kan jeg ikke anbefale et sted at handle kunstmaterialer, for de har dem ikke samlet et sted, dem jeg vil anbefale.

Akvarel undervisningen foregår i København. Lige bag om Sølvtorvet efter SMK. i kunstnergaden Rørholmsgade, hvor jeg har mit atelier i Galleri H.

Galleri H og Atelier Mette Hansgaard
Rørholmsgade 6. kld.tv.
1352 København.

Kontakt: Mette 42680900 metteskunst@gmail.com