Akvarelkurser næste hold 22.oktober 2020 eller januar 2021

Du kan gå på akvarelkursus hos Mette Hansgaard, som er kunstner

Akvarelkurset er torsdage 5 gange a 3 timer. Tidspunkt kl. 18:00 – 21:00 kr. 1.800.-

Kontakt mig for at få mere information om kurser i fremtiden metteskunst@gmail.com sms 42680900 

Introduktion to dags kursus kr. 850.-
Dette kurser varer i tre timer af gangen over to dage.

Akvarel for begyndere 5 gange. Akvarelkursus januar og februar 2021 – nyt hold max 6 prs.
7. januar til 11. februar 2020 akvarelkursus hver torsdag aften i København. Udtaget er uge 5 og 7.

Akvarelkursus oktober og november med blomster og natur, dyreliv

starter 22. 29. oktober. 5+12+19 november 2020. kr. 1.800.-
Det forventes at vi kan gå op til at være 5 personer af gangen.

Kurser holdes i Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 Kbh K.

Tilmeld dig hos Mette Hansgaard metteskunst@gmail.com du vil modtage et tilmeldingsbrev og en materialeliste. Du vil modtage et tilmeldingsbrev. Du er tilmeldt, når du har betalt.

akvarelkurser i københavn af Mette Hansgaard

Akvarelkursus tre torsdage i november og december.

Du kan gå på akvarelkursus hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er torsdage 5 gange a 3 timer. Tidspunkt kl. 18:00 – 21:00.

Vinterkursus 3 gange.

Akvarelkursus for begyndere 3 gange i november og december 1.100 kr.
Vil du på venteliste så kontakt mig metteskunst@gmail.com
Der er mødepligt alle gange. Torsdag den 26/11 og 10/12 og 17/12 kl. 18:00 – 21:00

Kurser holdes i Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 Kbh K.
Tilmeld dig hos Mette Hansgaard metteskunst@gmail.com du vil modtage et tilmeldingsbrev og en materialeliste. Du vil modtage et tilmeldingsbrev. Du er tilmeldt, når du har betalt. Der er mødepligt på kurser med kun 4 personer.

sådan kommer du i gang med at male akvarel

Akvarel for begyndere kursus. Privat undervisning tilbydes

Mettes akvarelkurser holdes løbende over året. På grund af Coronasituationen, kan jeg ikke få mine hold til at løbe rundt. Derfor tilbyder jeg i stedet privat undervisning til kr. 750 kr. 90 minutter. Du bliver undervist med fokus på dit udviklings niveau.

Du lærer meget på kurserne, som nemt kan overføres til andre billeder, du ønsker at male derhjemme bagefter. Du vil lære grundlæggende teknikker, til at arbejde videre mod dit mål.

Akvarelkurser i København med to meters afstand.

Kurserne holdes i Galleri H ved Mette Hansgaard. Rørholmsgade 6. kld.tv 1352 København K. Akvarelkurserne som privatundervisning finder sted efter aftale. 

Du kan booke privat undervisning efter aftale. 750 kr. for 1 ,5 time.

På grund af Coronasituationen kontakter vi hinanden på dagen, så er begge friske. Du betaler 3 timer, inden du kommer
Du er tilmeldt, når du har betalt mobilepay tlf. 42680900 Såfremt du tilmelder dig, opfordrer jeg til at vise hensyn, vaske hænder og kun komme, når du føler dig frisk.

Kunstner Mette Hansgaard

Akvarel kursus modul 2 er et fortsætter akvarelkurset, hvor vi slap

Du kan gå på akvarelkursus modul 2 i vinteren 2020 hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er torsdage 5 gange a 3 timer. Modul 2 er et akvarelkursus til dig, der har prøvet at male før, eller som har været på Mettes modul 1 akvarel kursus for begyndere.

Tilmeld dig allerede nu til metteskunst@gmail.com så er du sikker på at få plads på dette hyggelige lille hold. Undervisningen tilpasses kursisters behov. Vi starter altid med faste øvelser alle kan være med på, men der er plads til ønsker undervejs.

Mettes kurser i København i akvarel for begyndere kunstterapi eller personlig coaching

Materialer til akvarelkurset.  Papir til akvarel.

Akvarelpapir findes i et stort varieret udbud. Køb en bedre kvalitet og en studieblok, men begge i minimum 300 gram. Du får en materialeliste ved tilmelding til akvarelkurset.

Jeg anbefaler varierede papirtyper afhængig af forretning. Akvarelpapir fra Viking i Store Kongensgade. De har to blokke. En grøn og en blå. Det er gode studie blokke i høj kvalitet. Prisen er ca. 300 – 450 kr. for en god blok, nogle gange er den på tilbud eller billigere i A4 udgave.

Papir fra Canson er også godt. Køb gerne 300 grams ru papir. Det kan du købe i kunstbutikken kunstnerfarver på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

Luksusudgaven  fra Arches er virkelig lækker akvarelblok. Papiret giver altid gode resultater. Når jeg skriver lidt om papir her, er det fordi papir er et vigtigt fundament for at du lykkes. Når du først er kommet i gang, vil du opdage at papiret udgør 20% af en flot akvarel. Akvarelpapiret kan direkte medvirke til, at du får et bedre resultat.

Pensler til akvarel

Mht. pensler behøver du ikke købe den dyreste pensel til at begynde med. Prøv at spørg om de har KUNSTIGE mårhårspensler fx Guldmår med brunt skaft eller Da Vinci junior udgaven. Desværre kan jeg ikke anbefale et sted at handle kunstmaterialer, for de har dem ikke samlet et sted, dem jeg vil anbefale.

Akvarel undervisningen foregår i København. Lige bag om Sølvtorvet efter SMK. i kunstnergaden Rørholmsgade, hvor jeg har mit atelier i Galleri H. Her kan du også se udstillinger med kunstnere.

Galleri H og Atelier Mette Hansgaard
Rørholmsgade 6. kld.tv.
1352 København.

Open Gallery efter aftale under coronakrisen

Kontakt: Mette 42680900 metteskunst@gmail.com