Akvarel for begyndere kom med 2020. Tilmeld dig nu eller give det som en gave.

Vælg mellem akvarelkursets modul 1 for begyndere eller modul 2, hvis du har prøvet at male akvarel før.

Mettes akvarelkurser holdes om vinteren og om efteråret. Derudover kan der være workshops løbende efter interesse. Hvis du er nybegynder, anbefaler jeg, at du deltager på modul 1 som er et hold for akvarelmalere, som er nye i at male akvarel. Du lærer meget på kurserne, som nemt kan overføres til andre billeder, du ønsker at male derhjemme bagefter. Du vil lære Mettes grundlæggende teknikker.

Har du prøvet at male akvarel på andre tidspunkter af dit liv, anbefaler jeg, at du vælger akvarelkursets modul 2. Her øges sværhedsgraden i takt med din udvikling.

Akvarelkurser i København

Kurserne holdes i Galleri H ved Mette Hansgaard. Rørholmsgade 6. kld.tv 1352 København K. Akvarelkurserne finder som regel sted torsdag aften i 2020 kl. 17:30 – 20:30.

Galleriet akvarelkurserne holdes i, ligger tæt på Nørreport station.

kursus i at male akvarel

Akvarelkursus for begyndere i 9. Januar – 20. februar 2020

Du kan gå på akvarelkursus i vinteren 2020 hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er torsdage 5 gange a 3 timer. Tidspunkt kl. 17:30 – 20:30

Datoer i januar og februar er udsolgt. 

Kurset finder sted i Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 Kbh K.

Tilmeld dig hos Mette Hansgaard metteskunst@gmail.com du vil modtage et tilmeldingsbrev og en materialeliste. Du vil modtage et tilmeldingsbrev. Du er tilmeldt, når du har betalt.

Akvarel introduktionskursus for begyndere to gange 600 kr. Næste gang 21/4.

Sådan kommer du i gang med at male akvarel.

Vil du i gang at male akvarel, så kan jeg tilbyde dig et behageligt grundkursus i akvarelteknikker. Du behøver ikke at have malet før. Mine akvarelkurser er små hold med få deltagere. Der er kaffe og the på kurset. Der vil være afslappende meditativ musik på holdet. Skriv gerne til mig, hvis du har ønsker til dage eller tidspunkter, så jeg kan tilpasse programmet.

Kom med på akvarelkurset tirsdag den 21. april og den 28. april kl. 17:30 – 20:30.

Herefter kan du vælge at fortsætte på holdet tre gange til. Det skyldes, der er meget få tilmeldte på dette hold. (Gælder ikke normalt.)

Du kan vælge at være med de to første gange på dette hold.

Hvor foregår akvarelkurset? Akvarel undervisningen foregår i København. Lige bag om Sølvtorvet efter SMK. i kunstnergaden Rørholmsgade, hvor jeg har mit atelier i Galleri H.

Næste to dages kursus for året 2020 er: 21 og 28. april 2019. I efteråret er det fra 27.8 og 3.9. Eller 26.11 og 3.12.2020.

Vi skal være minimum 4 tilmeldte. Tilmeld dig til metteskunst@gmail.com tlf. 42680900
Er i minimum fire venner, der ønsker en event en anden dag, kan det også aftales.

kursus

Kunstner Mette Hansgaard

Akvarel kursus modul 2. Vi fortsætter akvarelkurset, hvor vi slap til marts.

Du kan gå på akvarelkursus modul 2 i vinteren 2020 hos Mette Hansgaard. Akvarelkurset er torsdage 5 gange a 3 timer. Kursus i akvarel modul 2 starter den 5, 12, 19, 26 marts og 2. april 2020. kl. 17:30 – 20:30.

Modul 2 er et akvarelkursus til dig, der har prøvet at male før, eller som har været på Mettes modul 1 akvarel kursus for begyndere.

Tilmeld dig allerede nu til metteskunst@gmail.com så er du sikker på at få plads på dette hyggelige lille hold. Undervisningen tilpasses kursisters behov. Vi starter altid med faste øvelser alle kan være med på, men der er plads til ønsker undervejs.

Mettes kurser i København i akvarel for begyndere kunstterapi eller personlig coaching

Materialer til akvarelkurset.  Papir til akvarel.

Akvarelpapir findes i et stort varieret udbud. Køb en bedre kvalitet og en studieblok, men begge i minimum 300 gram. Du får en materialeliste ved tilmelding til akvarelkurset.

Jeg anbefaler akvarelpapir fra Viking i Store Kongensgade. De har to blokke. En grøn og en blå. Det er gode studie blokke i høj kvalitet. Prisen er ca. 300 – 450 kr for en god blok, nogle gange er den på tilbud eller billigere i A4 udgave.

Luksusudgaven  fra Arches er virkelig lækker akvarelblok. Papiret giver altid gode resultater. Når jeg skriver lidt om papir her, er det fordi papir er et vigtigt fundament for at du lykkes. Når du først er kommet i gang, vil du opdage at papiret udgør 20% af en flot akvarel. Akvarelpapiret kan direkte medvirke til, at du får et bedre resultat.

Pensler til akvarel

Mht. pensler behøver du ikke købe den dyreste pensel til at begynde med. Prøv at spørg om de har KUNSTIGE mårhårspensler fx Guldmår med brunt skaft eller Da Vinci junior udgaven. Desværre kan jeg ikke anbefale et sted at handle kunstmaterialer, for de har dem ikke samlet et sted, dem jeg vil anbefale.

Akvarel undervisningen foregår i København. Lige bag om Sølvtorvet efter SMK. i kunstnergaden Rørholmsgade, hvor jeg har mit atelier i Galleri H. Her kan du også se udstillinger med kunstnere.

Galleri H og Atelier Mette Hansgaard
Rørholmsgade 6. kld.tv.
1352 København.

Kontakt: Mette 42680900 metteskunst@gmail.com