Kontakt Dragør kunstner Mette Hansgaard

Galleriet Bredgade 22, 1260 Kbh K./ Mette Hansgaard og Ingrid Ebbesen.

Fernisering 15. juni 2017 kl. 14:00 – 18:00
Galleri Bredgade 22, Kbh K.

Kunstudstilling 15. juni – 28. juni 2017

Galleri Bredgade 22
Bredgade 22,
1260 København K.
Åbent: Tirsdag til fredag 14-18/ Weekend 11-16/ Lukket mandag

Fernisering den 15. juni 2017 kl. 14:00 – 18:00
Kontakt tlf. 42680900. metteskunst@gmail.com

Galleri Bredgade

Galleri Bredgade


Skriv til mig

Kontakt

Skriv gerne til mig personligt, hvis du ønsker at blive opdateret med inviationer til ferniseringer eller udstillinger.
Nogen gange laver jeg workshops og arrangementer, så skriv til mig på metteskunst@gmail.com

Køber du kunst af Mette Hansgaard, får du ikke bare et kunstværk.
Du får positiv energi og en fantasifuld oplevelse fyldt med livskraft.

Besøg i Gallerier og i kunstforeninger eller i atelier

Ønsker i et særarrangement så kontakt mig for at høre nærmere. Tlf. 42680900.
Du må også gerne spørge ind til privatbestillinger.

Fantasi og drømmende kunst

Kunst af kunstneren Mette Hansgaard overrasker ofte med regnbuens pallette af fantasifulde figurative og surrealistiske detaljer. De kunstneriske inspirationer til kunsten opstår ofte i naturen. Træer og snørklede grene omsættes til fantasi. Inspirationer fra naturens vibrerende trækroner, og følelsen af skovens dufte danner kunstneriske indtryk, der kan mærkes i kroppen. Du kan mærke viden blæser, høre de knirkende lyde eller sanse den duftende skovbund, som giver følelsen af ro. Midt i dette opstår flow til inspirationsdannelsen, inden kunsten skabes. De mange sanseindtryk omsættes til fantasi. Nogengange kombineres det med hendes dansende flaminco dansere, Tango eller stemninger. Mettes kunstværker er derfor sjældent ens. Hun sætter en ære i at udvikle sin kunst i takt med den erfaringsrejse, som livet er.  Derfor er stor variation i den kunst Mette har lavet, siden hun begyndte sin kunstneriske vej for snart 30 år siden.

Kunstens farveunivers – maleri og akvarel og skulptur

Paletten i atelieret er sjældent formørket.  Kunst i farver males i positive inspirations flow.
Mettes kunst er i et bredt spektrum af farver og er følelser om livet og universets bølger. Figurerne får deres eget liv i kunstværkerne, mens livets dansende bølger i havet væver et spind af dansende lyst til nye fortolkninger. Magiske eventyr toner frem i malerier og akvareller og kan være henvisninger til din oplevelse af eventyret.

Kunstnerens temaer

Kunstnerens temaer varieres fra år til år. Malerier og akvareller udvikles i takt med livets udvikling og ubevidsthedens fortolkning af inspirations flow, som formes af en næsten meditativ energi, der giver kunstneren det flow, der skal til for at male unikke malerier og akvareller. Kunstneren Mette Hansgaard blev som 13 året inspireret første gang efter en at have besøgt kunstneren Marc Chagall på museet i Nice. Efter besøget begyndte Mette at se ideer til tegninger og dyr for sig, som bare måtte tegnes. Akvarellen blev derfor et vigtigt virkemiddel for hendes kunst.  Senere gik hun over til maleri på lærred.