MALERIER

Malerier af Mette er malet som forskellige serier. Samlingen kan løbende ses som skiftende udstillinger i Galleri H. Rørholmsgade 6 kld.tv. Mette maler i sit atelier i Rørholmsgade 6, og kan besøges der hver torsdag til lørdag.  Inden du beslutter dig kan du låne et maleri på prøve.
Malerierne er malet med kvalitetsfarver og rummer ofte små detaljer, som du kan finde løbende.

Mettes maleri af landskabsmaler med birketræer 80 x 100 kr. 6.500.-

Mette hansgaard

Galleri, Mette Hansgaard. Malerier med moderne stilleben. Malet i efteråret 2017. Nye.
Priserne på kunsten variere mellem 4.000 – 12.000 kr.
Mindre malerier koster fra 1.000 kr og op. Kunstbestillinger males efter aftale tlf. 4268 0900.
Se malerier i kunstnergaden Rørholmsgade. Galleri H har åbent hver uge torsdag til lørdag.

Galleri Mette Hansgaard.  Maleri landskaber og bjerge. Billederne er inspireret fra vandreture i Europa og i Norge. Naturen er en stor inspirationskilde. Billederne er 80 x 100 og ligger på 6.500.-
(Du kan købe kunst på afbetaling, og låne det hjem på prøve, inden du køber det.)

Galleri: Malerier af Flaminco og Tango danserinder af Mette Hansgaard. Dans og bevægelse er også en stor inspirationskilde og derfor er Mettes malerier med danserinder inspireret af dansere indenfor bl.a. Tango og Flaminco. Selv bruger hun dansen som fitness til at lade energi op. Malerierne er også inspireret fra Barcelona og af den spansk/danske danser Teresa Conde, som også danser mavedans.

Galleri Mette Hansgaard Arktiske og nordiske malerier. 80 x 80 cm kr. 5.500 uden ramme.
Malerier med guld henviser til råstoffer på Grønland. Malerierne er nogle af de nyeste Mette har malet.


Mettes malerier kan ses i Galleri H. Rørholmsgade 6 kld.tv. Her arbejder hun til dagligt.
Du kan få et maleri på prøve inden endeligt køb.

Malerier af Mette Hansgaard

Kunstneren Mette Hansgaard overrasker ofte med regnbuens pallette af fantasifulde figurative og surrealistiske detaljer. De kunstneriske inspirationer til kunsten opstår ofte i naturen. Træer og snørklede grene omsættes til fantasi. Inspirationer fra naturens vibrerende trækroner, og følelsen af skovens dufte danner kunstneriske indtryk, der kan mærkes i kroppen. Du kan mærke viden blæser, høre de knirkende lyde eller sanse den duftende skovbund, som giver følelsen af ro. Midt i dette opstår flow til inspirationsdannelsen, inden kunsten skabes. De mange sanseindtryk omsættes til fantasi. Nogengange kombineres det med hendes dansende flaminco dansere, Tango eller stemninger. Mettes kunstværker er derfor sjældent ens. Hun sætter en ære i at udvikle sin kunst i takt med den erfaringsrejse, som livet er.  Derfor er stor variation i den kunst Mette har lavet, siden hun begyndte sin kunstneriske vej for snart 30 år siden.

Landskabsmaleri

Maleri, natur Mette Hansgaard.

Malerier

Mette Hansgaard´s malerier viser kun et mindre udvalg af hendes kunst. Malerierne varierer meget i tema.
Se dog et større defineret udvalg i linket ved at følge dette link til Galleri H

malerier maleri af mette hansgaard blå bjerge

Maleri Mette Hansgaard

Malerier med livsbekræftende fantasi

Kunstneren Mette Hansgaard udstiller fantasi og abstrakt surrealistiske kunstværker malet i medierne akvarel og malerier. Værkerne er både inspireret fra naturen i bjergene, men også af danserinder og maskerader, som er blevet til tilbagevendende inspirationskilder for kunstneren. Personlige bestillinger som du drømmer om males også efter aftale.